Palmen pakket huren

Tropisch palmenpakket huren

Huur een pakket palmen bij verhuurpalmen.nl: Zo huurt u in één keer een sfeerbepalende aankleding op uw feest of evenement. Een Mediterraan, Caribisch of tropisch tintje op uw locatie.

Laat u adviseren:
06 – 54262908


Palmenpakket huren:
 Compleet pakket
 Selectie van soorten en maten
Altijd sfeervol resultaat
Verhuur bij Verhuurpalmen.nl
 Flexibele bezorging
 Goede service
 Aantrekkelijke prijs

Offerte

 


Tropisch palmen pakket verhuur

Huur palmen voor elk feest of gelegenheid

Hebt u binnenkort wat te vieren? Een verjaardag, huwelijk, eindexamen feestje of zakelijke borrel? Met een compleet pakket tropische palmen en planten voorziet u in een goede ambiance op uw feest of evenement!

Met ons palmen pakket verhuur bent u in één keer klaar: Het pakket is divers samengesteld met verschillende soorten palmen en tropische planten in diverse maten, variërend van circa 1.50 m tot 2.00 m: Dus geschikt voor elke locatie! Thuis in de kamer, in een feestzaaltje of op het werk: Met het huren van een palmenpakket tovert u een kale ruimte om in een sfeervolle locatie.

Palmenpakket huren voor binnen

Voor het palmenpakket bieden wij twee verschillende verhuur-opties: Een pakket voor buiten en een pakket voor binnen. De soorten voor binnen zijn wat fijner en minder breed, zodat deze goed binnen geplaatst kunnen worden. Een voorbeeld van de te huren palmen in ons binnenpakket zijn de Howea Forsteriana of Kentia palmen. De totale indeling van het pakket is als volgt:

  • 8x Binnenpalmen en -planten groot: ca. 2.00 m
  • 4x Binnenpalmen en -planten middel: ca. 1.80 m
  • 4x Binnenpalmen en -planten klein: ca. 1.50 m

Palmenpakket huren voor buiten

De tweede optie: U kunt ook een pakket palmen huren voor buiten. Dit pakket bevat iets sterkere palmsoorten en is hierdoor nog beter geschikt voor buiten. Van de volle zon of een stevige wind hebben deze palmen minder last. Voor u geselecteerd en te huur bij een evenement of feest buiten. Het pakket heeft de volgende samenstelling:

  • 4x Buitenpalmen en -planten groot: ca. 2.00 m
  • 4x Buitenpalmen en -planten middel: ca. 1.80 m
  • 4x Buitenpalmen en -planten klein ca. 1.50 m

Klaar om een palmenpakket te huren?

Op de foto’s hierboven vindt u enkele impressies van de soorten palmen en planten die te huur zijn. In combinatie met enkele bamboe of steigerhouten statafels en barren kan uw feest of evenement er ook zo uit zien!

Overigens: wij verhuren in onze pakketten uitsluitend echte palmen en planten. Geen plastic kunstplanten. Zo garanderen we de beste kwaliteit – en sfeer.

Mocht u een kleine wijziging willen aanbrengen? Neem dan even contact met ons op! We helpen u graag bij het kiezen van de beste feestaankleding en verhuur voor uw evenement!

Meer informatie en prijzen