Tropische palmen huren

Bij Verhuurpalmen.nl kunt u palmen huren. En niet alleen de verhuur van palmen, maar ook diverse soorten groene beplanting en feestaankleding. Hiermee voorziet u uw evenement van een Mediterraan, Caribisch of tropisch tintje.

Laat u adviseren:
06 – 54262908


Tropische palmen huren:
 Binnen en buiten
Veel soorten en maten
Altijd sfeervol resultaat
Verhuur bij Verhuurpalmen.nl
 De beste service
 Bezorging mogelijk vanaf €100,-
 Geen borg

Offerte

 


Verhuur van palmen voor evenementen

Een goede, sfeervolle aankleding is afgestemd op de grootte van uw evenement. Ook sluit deze aan op het type locatie. Niet iedereen houdt hier echter rekening mee. Daarom helpen wij u hier graag bij. Zo vinden we dé passende aankleding voor uw evenement. De palmen van verhuurpalmen.nl zijn één van de mogelijkheden voor het creëren van een goede sfeer.

Evenementenbeplanting huren voor buiten

Maar let op: niet alle soorten palmen zijn overal voor in te huren. Sommige palmen zijn beter geschikt voor buiten. Dit is bijvoorbeeld doordat ze sterker zijn en hierdoor de harde wind of zon beter kunnen verdragen. Bijvoorbeeld de phoenix canariënsis palm. Deze is heel goed geschikt voor verhuur bij buitenevenementen of festivals. Door zijn brede waaiervorm is het ook een echte blikvanger. Zo geeft hij uw locatie een tropische sfeer.

Een palm die verder niet mag ontbreken op uw feest is de phoenix roebelinii of dwergdadelpalm. Deze palmboom heeft de typische vorm van een palmboom. Door zijn formaat is de palm geschikt voor huren bij evenementen binnen en buiten. Wist u dat we deze ook in een statafel verhuren?

Palmenpakket huren voor feest

Daarnaast is het huren van een compleet pakket palmen een optie. Zoals bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

  • Pakket Palmen en planten 16 stuks voor binnen
  • Pakket Palmen en planten 12 stuks voor buiten

Beide tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Standaard compleet geleverd in decoratieve terracotta potten. Bekijk hier meer informatie over de palmenpakketten.

Te huur zijn ook onze complete Tropical pakketten voor binnen en buiten (zie foto’s voor enkele impressies)

Verder kunt u groot assortiment aan allerlei tropische aankleding, luxe bamboe statafels, bamboe barren en complete lougesets huren voor uw feest of evenement. Wij maken van uw locatie een tropisch paradijs!

Dus bent u geïnteresseerd hoe we uw locatie sfeervol kunnen voorzien van tropische planten en palmen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we u snel kunnen informeren naar de mogelijkheden.

Offerte-aanvraag