Palmen huren Westland

Westlandse palmen huren? Bij verhuur palmen .nl kunt u in het gehele Westland palmen huren. En niet alleen verhuren wij palmbomen, maar ook een assortiment planten en feestverhuur. Omdat we dichtbij zitten zijn de lijnen kort en blijven de transportkosten laag. Dus palmen of planten huren? Neem contact met ons op. Zo heeft uw Westlands feestje of evenement snel een tropische sfeer!

Laat u adviseren:
06 – 54262908


Tropische palmen huren:
 Uw locatie een tropisch paradijs
Diverse soorten en maten
Geschikt voor buiten en binnen
Verhuur bij Verhuurpalmen.nl
 Vaste bezorgkosten binnen Westland
 Laag tarief voor extra dagen
 De beste service

Offerte

 


Palmen verhuur in het Westland

Voor elke afmeting en voor elke locatie vinden we de passende aankleding. Waar ook in het Westland. Want een goede sfeer sluit aan op het soort locatie. Wij helpen u graag bij het maken van een goede sfeer. Met palmen, mediterrane planten of andere groendecoratie. Zo zorgen we voor de goede aankleding op uw Westlandse evenement. En het voordeel bij het huren van een lokaal bedrijf: De bezorgkosten zijn laag. Zo bezorgen wij uw complete bestelling al voor €25,- binnen het Westland!

Westlands palmenpakket

We bieden een compleet Westlands palmenpakket te huur aan:

  • Pakket Palmen en planten 16 stuks voor binnen € 145,-
  • Pakket Palmen en planten 12 stuks voor buiten € 159,-

(excl BTW) Standaard compleet geleverd in decoratieve terracotta potten.

Binnen het Westland zijn de bezorgkosten slechts €25,-

 

Buitenplanten huren Westland

Waar u op moet letten bij het organiseren van een evenement: (En dat geldt niet alleen binnen het Westland) Sommige palmen zijn beter geschikt voor binnen of buiten. Sommige palmbomen zijn steviger en beter bestand tegen harde wind of de volle zon. De phoenix canariënsis palm is bijvoorbeeld een sterke palmsoort. Maar er zijn meer palmen geschikt voor verhuur buiten. Daarom adviseren wij u hier graag bij. Want of u palmen voor binnen zoekt, of voor buiten: Bij ons kunt u de juiste palmbomen huren. Zo wordt uw locatie een tropisch paradijs – binnen of buiten het Westland.

Dus bent u benieuwd naar het huren van palmen in het Westland – of daarbuiten? Neem dan gauw contact met ons op:

Offerte-aanvraag verhuur